Om Elin

32-årig skönhetsnörd som bor i Stockholm sedan många år tillbaka. Är ursprungligen från Småland och vägrar bli av med småländskan. Väldigt lyckligt gift med Ian och glad mamma till dvärgtaxen Maggie.

Jag har alltid varit intresserad av färg och form. Inte bara av att måla utan också hur färg påverkar oss. Hudvård började jag med redan under högstadiet med ett brinnande intresse. Även modeintresset har alltid funnits där för mig. Hur vi klär oss, varför vi klär oss som vi gör och hur vi kan förändras. Jag bestämde mig i början av tonåren att jag skulle arbeta med skönhet och mode. Och så fick det bli.

Idag driver jag ett eget företag med flera olika delar. Bland annat frilansar jag som skribent för olika tidningar, som föreläsare/utbildare för några av Sveriges största skönhetsföretag och som makeupartist. Jag gör en hel del blandade uppdrag inom skönhet och mode.

Jag arbetar som hudterapeut, spaterapeut, make up artist, stylist, föreläsare och frilansskribent. Jag har också studerat flera hälso- och fysiologikurser på universitet. Mest för att jag tycker att det är så otroligt roligt och intressant med människokroppen. Mode är också något jag har pluggat på Umeå och Stockholms universitet. Det slutar aldrig att fascinera mig!

Förutom skönhet och mode har jag flera andra intressen som fyller min vardag. Att resa är en stor passion för mig. Är jag hemma för länge blir jag otroligt rastlös och är inte på topp. Därför kommer ni också kunna läsa flera reseinlägg här. Jag är fascinerad av sång och musik, hälsa, litteratur, kultur, medicin, andlighet, skogen, historia och av andra kulturer. Älskar att lära mig nya saker, träffa nya intressanta människor och ha djupa samtal om livet.

Tanken med elinfagerberg.se är att dela med mig av mina upplevelser och åsikter. Att visa lite inifrån skönhetsbranschen och att ventilera ibland.

Mig når du på elinfagerberg@live.se

Annonser

2 thoughts on “Om Elin

 1. Elin – apropå: ”Är ursprungligen från Småland och vägrar bli av med småländskan. Väldigt lyckligt gift med Ian och glad mamma till dvärgtaxen Maggie.”

  Jag var också lyckligt gift vid Din ålder. Wi hade två barn och som ”sladdbarn” fick Wi den röda långhåriga dvärgtaxen Tessan 1994. Hon fanns med i familjen i ca 17 år – och några få år därefter var det dags för skilsmässa. Men vaddå – Wi hade ändå 30 goa år tillsammans – som nu resulterat i fem goa barnbarn.

  Smålänning är jag född som – och de ”ränderna” är jag stolt över.

  Jag har haft en handfull längre relationer under mitt liv – och hur fan jag nu skall få till en livsvarig relation har jag ingen aning om. Jag är singel sedan ca 2,5 år tillbaka.

  Men Det Ordnar Sig ! – för jag är nu drygt 74 år LivsErfaren – och en livsvarig relation nu blir ju ej så många år = tiden för att ”ställa tofflorna” för gott närmar sig.

  Men å andra sidan så har jag ej ont någonstans och äter inga mediciner – så min återstående tid som varelse i kött kan ju bli en hel del år ytterligare också.

  All fortsatt lycka till med Din man och dvärgtax Maggie ! // Josef

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s